Эта осень нас разделяет...(на румынском языке) Această toamnă ne desparte...

Această toamnă ne desparte,
Nevăzuți,neauziți ne face,
Departe și tot mai departe,
Tot cea fost împreună...zace.
 
Voi suferi atâta până când,
Voi fi iertat prin răstignire
Și răstignit,pre toți iertând,
Pân voi simți că totul e iubire...
 
Anton Barbu 25.05.2023