Весна

Сади зашарілись тюльпанами.
Стежка веде до долі.
Ніжні, барвисті пагорби.
Чисті слова та ролі.
 
Ніби тірольським йодлем,
Птахи співають,
А ми
 
Погляд у небо впинаєм.
 
Кожна нова рулада -
Відгомін мрій минулого.
Як привести до ладу
Шовк із прошарком тюлевим?
 
Шовк - пишне небо нічне,
Тюль - це ранкова неквапність.
Птах - це наш час, що мине,
А тюльпан - неймовірна реальність.