Бестіарій

Понад дахами
Неймовірно близько й натхненно
Нашими думками
Живляться янголи, феї, духи.
 
Все твоє несвідоме
Давно й достеменно
Розквітає у тиші,
Чарує звуком.
 
Так римовані хвилі
Летять зненацька
В цих хвилин зачарованих
Дивну повінь.
 
Тане день,
Ніч чіпляє слова на лацкан.
Зорі ясно всміхаються -
Тихий гомін
Золотих та бентежних
Іскристих річищ
 
Незліченно малює
Двори й проспекти.
Десь у них хтось напише
Пісні й сонети.
Десь у них сформулюють нові ідеї
Гноми, гобліни, берсерки,
Духи, феї.