нагадала мені ворожка

...нагадала мені ворожка
по долоні, за пару кун,
частувати життя потрошку,
як добірний, міцний бакун,
білий сум берегти в стодолі,
наче сніг по краям узбіч,
замість губ цілувати зорі
і розтанути геть у ніч...