Дотик весняний

Твій дотик весняний
З розплавлених квіток,
З омріяних доріг
І з багатокрапок.
 
Він створений з дощів,
Із зоряних небес,
Співанок всіх птахів,
З заплутаних адрес.
 
І, ніби у казках,
Його я віднайду
В романтики світах,
В поезії чаду.