Місяць

Місяць тане в ночі,
Я розтану в тобі.
Розчинившись в юрбі,
Наші дні я згадаю.
Голос твій, наче мед,
Він з далеких планет
Все тягне і тягне
До космічного раю.
 
Там, де зорі в пітьмі,
Ти наснишся мені,
Знов енергій зітхання примхливе
Запалає між нас,
І зупиниться час.
 
Розгадаємо код.
Буде злива.