Морська фігура

Морська фігура завмирає.
У погляді жовтогарячім-
Чужі слова, улимки раю
Та дивовижний вир побачень.
 
Морська фігура
Падає в безодню, і там
Орігамі з кісток,
З легкого зеленого павутиння
Водоростей -
Все, крім мілини.
 
Бо, навіть коли і якщо ти на ній,
Немає нічого глибшого за
Уламки
Давньогрецьких
Колон.
 
Морська фігура
Починає рухатись.