Готелі

Готелі - мов скелі.
На пагорбах
Нариси, риси,
Сили, якими
Ордалії
Проходять вдень та вночі
Автоматизація
Реінкарнацій
Самозанурення в миготіння
У хащі
Кресалом
Аби не віддалятися
Не падати
Висікається з каміння
Свята роса
І мовчить кожна вулиця -
Старовинна, статечна
Її краса.