Знайсцi....
ЗНАЙСЦІ...
Знайсці з прыродай трэба згоду,
Прырода -- храм заўжды для нас!
Імкліва пралятае час...
Знайсці з прыродай трэба згоду,
Усім кажыце кожны раз.
Аб гэтым -- помніце заўсёды,
Знайсці з прыродай трэба згоду,
Прырода -- храм заўжды для нас!
Зборнік "Пазычце ў сонца дабрыні!" 2021 г.