Койне

Яким койне
Змалювати
Життєствердне почуттєдійство,
Болезабуття
Й пульсохаос?
 
Куди вплестти квіти,
Якщо молитовники
Складаються з кодів
І єресями вважаються
Ченелінг, веганство
Та броманс?
 
Дивночасся
Ритмосплесками
Рвучкопідноситься
До змістопреамбули.
 
Яка ж вона піднесена,
Ця долезверхність
Першого поглядосплітання!
Мені з Вами страдощастить!
А Вам зі мною чи думкорозважно?