ШТАБНА НАРАДА

ШТАБНА   НАРАДА
Бій іде із ранку,
Стомлені гармати,
Всі підбиті танки,
Скінчились снаряди,
 
На військовій мапі
Битва зупинилась,
Крейду ніде взяти,
Фарба закінчилась.
 
Зібрали нараду
В штабі офіцери,
Бо пофарбували
В спальні всі шпалєри.