А чы думаемо, завтра

А чы думаемо, завтра
Шо наступыть тьма вш?
 
Мы тут всих запоздравлялы
Прамо шэ й с утра!
Да вот но ны чуе маты,
Чы мы влад поспав.
 
Гэто ж надо так страдаты:
Шо родыла влад,
Гэто нам ны так и важно.
Важно, шо в вас щас!
 
Эх, а зарэ дэ шо в сястрав!
Стравы но в7 твар!
И шэ с раньня й вчора й раньшый
Но товчы мяса.
 
А мы вам далы ж подарок?!
От дывы но, Галк:
Ты ны бачыш, ек блистае
Гэ кольцо на пальць?
 
Колы грошый маловато,
Да и сам ны пан,
Шо дасы бо свэйи ляльцы.
Но ж рубля в кармань.
 
...рэпродукцыя с картины
Елены Коваленко, Минск
и царица пудыймае влад вси обруча