Шахівниця

Кохання - така комбінація,
Яка тане на тлі
"Великої шахівниці",
І які тут можуть бути розрахунки?
 
А вони є.
 
Тільки коли віриш у людину
Та наділяєш її героїчними та божественними рисами,
Чи завжди вони в ній втілюються?
 
Ким є переможець
І чи не намагається він
Наздогнати власну тінь?
 
Чи є миті,
Коли він її не відкидає?
 
Головне -
Що зі мною Ви завжди
Поза підозрою.