захисток

захисток
Свіча за мить, як зовсім згасла,
відкрила страшну таїну:
літа летять, немов по маслу,
лишень перерва на війну.
 
Палітра вибору смугаста.
Затим, як станеться, збагну.
Летить стріла. Життя прекрасне.
Лише коротше за стрілу.
 
світлина: Ендрю Уайет. Захисток. 1964