2022

Лютий був, і раптом зникнув,
Жовтень, Листопад теж втік,
На подвір'ї сніг вже випав,
Грудень, двадцять другий рік.
 
Ні води нема, ні світла,
Так і живемо, на жаль,
Не було весни, ні літа,
Все у нас забрав москаль.
 
Все, крім волі та свободи,
Їх йому не віддамо!
Українському народу
В силах побороти Zло!
 
Незабаром синє небо
Стане мирним, щезне гніт,
Буде все у нас, як треба –
З нами Бог! І з нами світ!