ЧАРІВНА ЯЛИНКА

ЧАРІВНА  ЯЛИНКА
Лісова ялинка,
Зелена, блискуча,
Голками вся вкрита,
На дотик – колюча.
 
Я біля ялинки
Довгий час постою,
Так зачарувала
Ніжною красою.
 
Вдома олівцями,
По пам’яті зможу,
Лісову красуню
Намалюю в зошит.