хочеш вір-не-вір

хочеш вір-не-вір
Лежебока місяць в піднебесній стрісі,
а навколо зорі. Диво ані руш.
Спочиває земле у рахманній втісі
і душа воліє до душі чимдуж.
 
Ох, не випадково червоніють грона
моє серце знає, хочеш вір-не-вір.
Чорноброву знову я побачу скоро.
Обійму дівчину я на фоні гір.
 
​Андрій Коцка. Дівчина на фоні гір.