Загубитись

Та кожен з нас загубиться у свому!
Коли ніхто не зможе помогти.
Коли до берега пливти тобі самому, 
Зненацька вилізти на світло з темноти.

Де ти на мить осліпнеш, й головне тоді,
Назад у потемки не повернутись, не втекти,
Повірити собі у тій холодній та мутній воді,
До берега чим дуж гребти й гребти.