ФОРТЕЦЯ

ФОРТЕЦЯ
На стінах фортеці
Прапор червоніє,
Всі бійці – в безпеці,
Сховані за нею.
 
Я необережно
Вдарився з розбігу,
Розвалив фортецю,
Бо вона – із снігу.
 
Нема у фортеці
Бойового виду,
Та й матусі кличуть
Військо до обіду.