Вальс Дороги Душі

Вальс Дороги Душі
1.
Фотознімки твої на стіні
Випромінюють сяйво в ночах,
Усміхаєшся з них ти мені,
Та сльозинки застигли в очах,
Мабуть, разом побігли б в кіно,
Мабуть, зникла б журба гіркоти,
Я прийшов би до тебе давно,
Та не можу дороги знайти.
 
2.
Десь тумани зійшли на зорі,
Десь осіння діброва дріма,
Пропливають у даль вечори,
А тебе все нема і нема,
Золоте я дістав би руно,
Тільки б слово промовила ти,
Я прийшов би до тебе давно,
Та не можу дороги знайти.
 
3.
Я крізь роки у серці несу
Те кохання та перші слова,
Українських лиманів красу,
Де від щастя пливла голова,
Марно я ті дороги шукав,
Що в душі вже проклали сліди,
Я із серця кохання дістав -
Й сбережу там його назавжди ...
 
11.10.2022
Совместное творчество к 60 летию Юбилея
Свадьбы папы с мамой