In a fight

"...І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люде на землі." (Т. Шевченко)
 
у боротьбі проти світу його усталених законів5
ми всі наївні ідіоти які вірять у казки
у справедливість власне її відновлення
у щастя у калейдоскоп ілюзій у наших солом'яних головах
у любов до ближнього і дальнього
у непотрібні штучно створені смисли
та невиправдані лейтмотиви прийдешніх днів
ми всі родичі гарбузові розкидані горóдом
все що відбувається це складові поліфункціональної формули
простіше сказати доля карма каббала талан чи шлях
 
(с) Валентин Смоляк 2022р.
 
In a fight
 
In a fight against the world, its stable laws
We are all naive idiots who believe in fairytales
In justice, its natural restoration,
In happiness, a caleidoscope of illusions in our straw heads,
In love for the furthest and the closest
In senses that were made upand are useless,
And the unjustified leimotifs of the upcoming days,
We are all a pumpkin family scattered in a garden.
All that happens is components of polyfunctional formulas,
It's easier to say fate, karma, luck , kabbalah or a path
 
© Valentyn Smolyak, 2022