про мед зорі та трембіту

­­Н.А.
 
Тужливо гра трембіта, тоскно.
змішавсь і місяць і зірки.
Даси бджолі м'якого воску,
і мед отримаєш терпкий.
 
Які плакучі іви віти.
Бджолу сумління жме густе.
Візьме пилок з горілих квітів
і буде мед гіркий зате.