Твоих рук волшебство...( Ce joc divin a tale mâini...) на румынском языке

Între somn și insomnie,
Sunt osândit și răstignit,
M-am prăbușit în nebunie,
Și-n vis bizar am rătăcit.
 
Sub raza lunii de argint,
...................................
În vis cu tine mă alint
..................................
 
Nu-ți pasă ție cine-s eu,
Am frică să nu te rănesc,
Doar chinul meu nu e al tău,
Și sunt stingher când îți zâmbesc.
 
Și sub năframa fermecată,
Trăiesc un vis ca și pe viu,
Când?Când ești adevărată,
Și când ești vis,eu numai știu.
 
Neregăsindune-ntre pagini,
Când în poveste rătăcim,
Ne pare noaptea fără margini,
De gingășie când murim.
 
Ce joc divin a tale mâini,
Au început cu trupul meu,
În vraja lui eu mă cufund,
Murind și înviind mereu.
 
Dispari în flacăra divină,
Când eu de frică-nmărmuresc,
Iar jocul iată se termină...
...Nu vei afla cât te iubesc.
 
Anton Barbu 2001