Your touch

Let's talk about
Something irrelevant,
Like your charm,
For example.
It's amplified
By your deep and curious look,
A smile that's glorious
And proud,
A harmonious
Set of movements.
You are far away
But in my dream
Your touch is so true-to-life
And steamy...
I melt in your arms
Like a candle,
But no one will pray
For us.