Расстаёмся...( Ne despărțim...)( на румынском языке)
Ai trecut ca răsuflarea,
Ai trecut ca un oftat,
Supărarea ce mă doare,
Ma zgâriat, dar n-a plecat.
Eu te-am iubit,prea poate,
Te mai iubesc și-acum,
Acum, când cad în noapte,
Când patima deja e scrum.
Ne despărțim acum în pripă,
Lăsând ce-a fost,așa cum este,
Și-a visului sa frânt aripa,
Și n-avem parte de poveste.
Minunea ce nu sa-ntâmplat,
Durerea mea și chinul sacru,
Ne despărțim,nu-i nimeni vinovat,
Am fost și voi rămâne idolatru.
Антон Барбу май 2001