Хмари

Хмари
"Незрозуміла штука – душа. Ніхто не знає, де
знаходиться, але всі знають, як болить".
Антон Павлович Чехов
................
Немає мертвим вороття,
Ховає небо в хмарах тіні,
Але стрімка ріка життя
Свій рух ніколи не відмінить.
 
Тужливо, тихо, не спіша,
Тече, зігріта теплим вітром –
Туди, де праведна душа
Рахує щастя кілометри.
 
На небі то не кораблі –
Думок невтомних ескадрони.
Коли нестерпна біль землі,
Сильніше б′ють небесні дзвони!
...............
 
23.06.2022 Фото з інтернету
 
© 24.06.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3335057