Мені, на жаль, не стати Вами

Мені, на жаль, не стати Вами,
Хоч маю хист я та сміливість
І не приборкана часами,
В яких панують сум та хтивість.
 
Мені, на жаль, на перетнути
Кордонів "Внутрішніх Монголій",
Але я спробую почути
Світ на поезії престолах.
 
Мені, на жаль, не покохати
Беззастережно й вірно інших,
Але я маю щось сказати:
Поезія - суть перебільшень.
 
© Maryna Tchianova
 
*Devoted to Lina Kostenko