Valery Tsytsak - A painting of life ru-en

Летний мир тепла в природном
Постоянстве. Средь поля колосистая
Земля. Под синим небом.
Двое. Он и Она. В их лицах Радость
бытия. Счастливые загадочные люди
Рожденные лучами солнца.
Любовь в глазах. Познание любви.
В лазури все пылающей зари.
Осознанная радость. Мир единства.
Пат Модернизм. Культура всей земли.
 
A world of summer heat
In natural consequence. In a field
The ground is full of spikes
Under a sky so blue.
A couple. He and Her. Their faces, filled with Joy
Of living. Happy people - they're enigmatic
And born in sunlight.
Love's in their look. A love congnition
In depth of burning light azure.
Their joy is meaningful. A world of unity.
Pat Modernism. The culture of the Earth.