Ҡараяр

Ура! Отпуск, еду домой! Посвятила песню своему дому) Пока стихи) Но скоро, скоро будет песня)
 
1.Ничә илләр гизеп йөресәм дэ,
Барыбер Караярга кайтам.
Йөрәгемә кадер авылымны
Беркайчан да онытмам.
 
Припев.
Өҙелә үҙәк, хислэрем кайнар
Кайтам, кайтам Караяр!
 
2.Сагынамын сине Юрюзәнем
Ярыңда янган учакларны.
Кәмәдә йөзгән, балыгын тоткан,
Сагынам шул матур чакларны.
 
3. Гөрләп торган урамнарны,
Искә төшерәм һәрвакыт.
Ямьле болыннарны, урманнарны
Мәңге янсын Караяр уты.
 
4. Ничә илләр гизеп йөресэм дә,
Саҡыра Караяр чукмагы
Кадерле инәй, этэй дөньясы,
Саҡыра Караяр учагы.
 
Припев:
Өҙелә үҙәк, хислэрем кайнар
Кайтам, кайтам Караяр!