те,що було вчора - відпусти

те,що було вчора - відпусти
Те,що було вчора - відпусти,
Хай воно у світ,як птах летить.
З гідністю не покидай мети,
Бо життя вдається лиш на мить...

У собі минуле не тримай,
Бо в реальність вже не повернуть.
Про його лиш в спогадах згадай,
Та не бійся ти - дорослим будь! Екатерина Павлова