ТО НЕ ДIВЧИНА ПЛАЧЕ

ТО НЕ ДIВЧИНА ПЛАЧЕ

Аудиозапись

То не дівчина плаче , 
Вмиваясь сльозами гарячими …
То не пісня її до тебе летить …
То країна твоя гірко плаче так !
Та від болю та горя кричить !

То не дівчина каже : " Обіймай мене ….",
Ласкаво тобі посміхаючись …..
То країна твоя БЛАГАЄ тебе :
" РЯТУЙ МЕНЕ НЕ ВАГАЮЧИСЬ ! "



                                                         20.03.2014 г.