Хто не бачив кохання в очах

* * *
 
Хто не бачив кохання в очах,
Не відчув рідних вуст поцілунків,
Той за весь, за життєвий свій шлях,
Не отримував справжніх дарунків.
 
Без кохання світ - справжня пітьма,
Сумовита безбарвність суцільна.
Так, немає найгірше ярма,
Ніж самотності біль неухильна.
 
Хай же світло кохання в серцях,
Враз з'явившись, ніколи не згасне,
А у справжніх живих почуттях
Сяє вічно, як сонечко ясне.