ОЛІВЕЦЬ

ОЛІВЕЦЬ
Файний, стрункий молодець
І – з папіром браття,
Грифельовий олівець,
Дерев’яне плаття.
 
Його носиком торкну
Папірця білого
І з’являється, чомусь,
Риска із-під нього.
 
Нам сподобається вдвох
Дуже малювати
Сонце, небо та димок,
Що йде із хати,
 
Чисту річку із срібла,
Ліс, як на долоні,
Степ широкий край села,
Де пасуться коні…