КУРЧАТКА

КУРЧАТКА
У дворі біля корита
Все навколо перерито,
Хтось мигтить проміж піньков -
Ко-ко, ко-ко, ко-ко-ко.
 
Хропака знайшли малята
Різнокольорні курчата,
Із-за того - йде бій,
Кожен хоче взяти собі.