Спомин про дитинство

Туди лину думками і серцем,
Де під лісом білесенька хата,
Очеретом поросле озерце,
Там збирали ряску каченята.
 
Там дитинство моє босоноге
Пасло гуси, раділо й сміялось.
Все, що сном відпливло кольоровим
Мені лише на спомин зосталось.
 
1997 р.