КОЛИСКОВА ПІСНЯ

КОЛИСКОВА  ПІСНЯ
Пісня колискова залунала гаєм,
Пісню на бандурі батько сину грає.
 
Грає на бандурі пісню для дитини
Про любов до неньки рідної Вкраїни.
 
Спи, наша дитино, набирайся сили,
Вороги неволю нам оголосили.
 
У тяжкій неволі, з тягарем жебрацьким,
Не бував ніколи здавна рід козацький.
 
Хай тобі примарить матінко і тато,
Яких ти на коні маєш захищати.
 
Зберіться до купи на криваву січу,
По ворожих трупах славу Вашу злічим.
 
Шаблі на поясі, свитка поза спини,
Ворога чекає смерть на Україні.
 
А доки зростеш ти у чарівнім краї,
Хай тобі татусю на бандурі грає.
 
Пам`ятати треба, забувати шкода,
В рідній Україні – рівні всі народи.
 
Живемо завзято у своїй родині
На Вкраїні милій, славній Україні.
 
Пісня колискова залунала гаєм,
Пісню на бандурі батько сину грає.