МЕТЕЛИК

МЕТЕЛИК
Над зеленим гаєм
Рано вранці влітку
Метелик літає,
Шукаючи квітку.
 
Дітлахів бентежить,
Що він там помітив
У стежини межи,
Серед барви квітів?
 
Сів в траву тендітний,
Здивувались діти,
Став він непомітний,
Схожий сам на квіти.