Чё

А че так сложно,
А че в мечту.
А че обидно,
Че я хочу.
А че так хмуро,
Вопросы че.
Все для гламура,
Ты че без че.
Ты че срываешь,
Свой позитив.
Те че не знаешь,
Какой мотив.
А че не сложно
Пробить черту.
А че возможно,
Я - улечу!
В провале правда
Вернусь
Чуть че.
А че, сквозное-
Через плечо!