Серце

Немає заборони покохати!
Тобі ж відсторонитись від надії
Так легко. Взагалі любов не знати?
Але, хіба то серце розуміє!
 
Є намагання звикнути до думки,
Що пройде все! Усе в житті мінливо.
Шикуються у ряд зневіри струнко,
А серце сподівається на диво!