ЗОЗУЛЕНЬКА

ЗОЗУЛЕНЬКА
Запитала:- Віку
Скільки, зозуленька,
Проживе на світі
Моя рідна ненько?
 
Пальці загинала,
Як вона кувала,
Всі вже позагнула,
Вільних вже не стало.
 
А вона кукує
Все без передиху.
Живи неню люба
Ще довгого віку.