Від Катерини...

Від Катерини...
Від Катерини,- до Миколая
Хай звісність лине, гучно лунає!
Шлях променистий, юність без смути
Спортсменки міста, знать – Арнаути!
 
Що засвітила в день Катерини
Чарівно-мило світ для родини,
Бо ця єдина донька Андрія,
Думками рине, плекає мрії…
 
Допомагає ростити зміну,-
Братів трьох має та маму Ніну,
Бабусю й діда тих дуже гідних,
Їхнім йде слідом життєвим плідним!
 
Завжди крокує чемно доречно,
Старших шанує,- людей статечних,
Тож до «Кармену» на гарне свято
Всіх сокровенно прийшла вітати
 
З палким запалом, при оптимізмі
Подарувала час свій в харизмі!,
Чемно уважно смак насолоди
Дала поважним, Наградських роду!
 
Легка та ніжна,- вся загадкова,
Геть дивовижна, хоч і зіркова…
Пташка крилата тепер чекає
Наступне свято,- день Миколая!
 
07.12.2021р.