Все промайнуло

Все промайнуло
Все промайнуло - сни, надії, дні...
Розплетені,як коси, і зім'яті..
Не озирнувшись, йду поміж рідні,
Злітаю й падаю...бо ми не всі-крилаті...
Життєві смути, смуток, сум, печаль-
Як низки перлів, чорних чи-то білих...
Зірки горять сузір'ям-їх не жаль,
То де ж то мої перли закотились?
Моя буденність має щастя хист,
Коли від чорного до білого прямує.
Хоч не зібрати перлів, в мрію міст
Мій пензель чорно-біло намалює...
 
 
 
/Графiка автора/