любові всі що є мої нараз візьми

Любові - всі, що є ! - мої - нараз візьми,
не зволікай, не спи, а пригорни докупи.
Збагни, що не любов єси предмет любві,
а дивний мент, коли в ознобі кличеш: любий.
 
Як продаєш любов заради відчуттів -
не звинувачу за таке вживання,
а запишу до янголів-зірвиголів,
що сатаніють всує від любві жадання.
 
Принадам зла під масками - моя ганьба.
Добру суворому, як самурай - шаноба.
Торгівля почуттям, як біржа роздрібна,
тебе вбиває дужче, ніж сама хвороба.
 
Якщо любов скують, як річку берегами -
коханцями воскріснемо, і ворогами.