за мотивами 36-го

Даруй мені за непорозуміння,
за несенітницю пересторог,
за диких руж цвітіння і знесилля
кохання, що розділене на двох.
 
Дивись: любов, монархія, привласність.
Коріння різні адже зміст один.
В очах Амура зоряная ясність -
остання мить дівочої доби.
 
Не клич левиці немовля безчесним,
коли воно пухнасте кошеня.
В твоїм коханні ледь не більше сенсу
ніж може дати жертві западня.
 
Смакуй ! Я заплачу своєю плоттю мито,
аби зсередини тебе заполонити.