Объедение

Объедение
Повод банален,
А нам безразлично.
Он прост, гениален
И неприличен.
 
Ночь, Шопен,
Вино полусладкое...
Зашторено окно,
Чтоб украдкою
 
Целовать, дрожа
В предвкушении.
Как ты хороша!
Объедение...