Пошепки

Вони листуються пошепки про не-головне.
Вони не знають, чим є холодна, але рідна столиця.
Вони ховають книжки. Кажуть, що все мине.
Елемент номер 5 в пустелі, серед німих,
Пропагує убивчу точність, зловісну правду.
Вся країна - метал та каштанів передовиці.