"Апокрифы Угра дэ Цзин"_...пол-неба...

"Апокрифы Угра дэ Цзин"_...пол-неба...
"Апокрифы Угра дэ Цзин"
 
пол-неба
в крестах
черных
птиц -
гвалт-
гомон-
галдеж,,, -
пусть
оглашают
других
 
___
_ "Угра дэ Цзин. Апокрифы _"