Галуанты Людмилæйæн

Галуанты Людмилæйæн
Хæрзбон, нæ уарзон Галуанты Людмилæ,
Нæ Иры буц, цæхæрзæрдæ хъæбул.
Æрмæст актрисæ нæ – хъызт бонты бирæ
Фæтавта мах дæ поэтикон дзул.
 
Дæ зылланг, домбай хъæлæс дардыл хъуыст,
Йæ удвидарæн басæттæн нæ уыд.
Хæствæллад адæмы зæрдæты уагъта ныфс,
Йæ фæрнæй нæм сæрибар дæр æрцыд.
 
Ныр та – хæрзбон, нæ зæрдæты цæрдзынæ,
Бæрзондæй хъахъхъæндзынæ Иры фарн, бæркад.
Хуыцаумæ мах сæрыл лæгъстиагæй цæудзынæ,
Цæмæй хъæддых лæууа нæ Иры кад.
 
2021