МАМО РІДНА, КОХАНА - СВІТЛА ПАМ`ЯТЬ ТОБІ!
Ти прожила нелегке життя і натруджені руки,
Не обіймуть ніколи дітей і онуків своїх.
Дуже тяжкою, гіркою була з тобою розлука,
Замовчали уста і серденько, вони вже німі.
Рік пройшов і квітуча весна невесела без тебе,
Закарбований в пам`яті день розставання прийшов.
Ми помолимось Господу Богу… подивимось в небо,
Сподіваючись, віруя в те, що Творець під покров -
Взяв тебе під опіку свою і простив всі провини…
Мамо рідна, кохана, спасибі тобі, за любов!
За життя подароване нам, за турботи родинні,
І за те, що у жилах тече твоя любляча кров…
.2020
Мамо рідна, Ти – була красуня!
Добродушна, щира і ласкава.
Для онуків – любляча бабуня…
Все життя у праці була жвава.
Мамо рідна, я сумую дуже,
Що тебе ніколи не побачу…
За тобою серце моє тужить…
А душа у грудях тихо плаче…
Мамо рідна, спочивай із Богом!
Поруч з ним твоя душа прозріє…
Будь щаслива завжди біля нього…
Віруючих Наш Господь зігріє…
2019
PS - 01.04.2019 померла моя мама Ольга, 04.04.2019 ми поховали нашу рідну і люблячу маму, бабусю, яка до останнього дня любила нас усіх.
Сьогодні 17 жовтня День Народження у моєї мами. Світла Пам`ять тобі наша рідна! Любимо і пам`ятаємо, і завжди молимось за упокій твоєї душі.