Эмили Дикинсон - Создать чтоб прерию...

Эмили Дикинсон
 
 
Создать чтоб прерию, берётся клевер и одна пчела,
Один лишь клевер, и пчела,
Ещё мечтательность.
Мечтательность управится одна,
Коль недостача пчёл.
 
 
/ - 1 - 1 - - - 1 - 1 - - - 1 - 1
/ - 1 - 1 - - - 1
/ - 1 - 1 - -
/ - 1 - - - 1 - - - 1
/ - - - 1 - 1
 
* * *
 
Emily Dickinson
 
 
To make a prairie it takes a clover and one bee,
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do,
If bees are few.
 
 
/ - 1 - 1 - - 1 - 1 - - - 1
/ - 1 - - - 1
/ - 1 - -
/ - 1 - - - 1 - 1
/ - 1 - 1
 
YouTube: RPEDOKdhxws
 
Johnson Poems (1955) – J1755
Franklin Variorum (1998) – F1779A
 
revery, n.
A. Altered state of consciousness.
B. Meditation; musing; reflection; day dream; peaceful time of contemplation.
— Emily Dickinson Lexicon
 
//